Vi är mycket stolta över att Ängsö Trail Run 2018 har blivit ett Miljömärkt event.

 

Resan fram till miljömärkningen har varit intensiv och lärorik. Inom flera områden har vi fått lov att tänka till och göra annorlunda för att minska vår negativa påverkan på miljön.  Löparna kommer bland annat att märka miljömärkningen genom att vi har ett flertal olika källsorteringskärl vid målområdet, inga plastmuggar, miljömärkta markeringsband, busstransport, ekologiska matvaror, nolltolerans mot nedskräpning, mm.

Vi stiglöpare, som är i naturen så ofta vi kan, ser miljöarbetet som ett självklart och mycket viktigt arbete så att framtida generationer kan njuta av samma aktivitet vi har förmånen att utöva idag. 

Westeros Trail Running Society kommer att fortsätta utveckla sitt miljöansvar inom andra områden. 
Detta är bara början.

Leave nothing but footprints.